Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Eigenaars Surface Pro klagen dat tablet soms zomaar in slaapstand gaat

Geschreven door
Geplaatst op22 juni 2017, 8:59 CategorieWindows

Enkele eigenaars van de Microsoft Surface Pro (2017) klagen dat de tablet soms zomaar zichzelf in de slaapstand zet. En dat terwijl de tablet op dat moment gewoon gebruikt wordt en dus eigenlijk helemaal geen reden heeft om over te gaan op de slaapstand.

Surface Pro gaat zomaar in slaapstand

De Microsoft Surface Pro (2017) is nog maar net te koop en dat betekent dat de early adopters alvast aan de gang zijn gegaan met de tablet. Een aantal gebruikers meldt nu dat de tablet echter soms zomaar in de slaapstand gaat, op het moment dat die gewoon gebruikt wordt. Die gebruikers hebben zich gemeld op het forum van Microsoft en Reddit. In veel gevallen gaat het om een irritatie. Want gebruikers kunnen gewoon op de aan-uitknop drukken om de tablet uit de slaapstand te halen, maar dat is natuurlijk het punt niet.

Het punt is dat de tablet dus zomaar in de slaapstand gaat op het moment dat ‘ie gebruikt wordt, en dat is hartstikke storend als je aan het werk bent. Helemaal wanneer je er daarna ook nog achterkomt dat je werk niet werd opgeslagen en je dus een gedeelte opnieuw moet doen (wat dus is voorgekomen). Het lijkt nog geen groot probleem te zijn: in totaal hebben minder dan zestig mensen iets van zich laten horen. Hoeveel Surface Pro-modellen Microsoft heeft verkocht, is niet bekend. Microsoft heeft nog niet gereageerd op dit probleem.

  • Delen:
Microsoft Surface Pro (2017)
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.