Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Elder Scrolls: Legends vanaf nu ook te spelen op Android-tablets

Geschreven door
Geplaatst op1 juni 2017, 16:51 CategorieGaming

De Amerikaanse speluitgever Bethesda heeft laten weten dat Android-tableteigenaars vanaf nu ook aan de slag kunnen met Elder Scrolls: Legends. De game is gratis te downloaden en te spelen, maar bevat wel enkele digitale aankopen tot wel tachtig euro.

Elder Scrolls: Legends nu te spelen op Android-tablets

Bethesda, een Amerikaanse speluitever van games als The Elder Scrolls en Fallout, heeft bekendgemaakt dat The Elder Scrolls: Legends vanaf nu te spelen is op Android-tablets. Hoewel het spel volledig gratis te downloaden en te spelen is, dien je wel rekening te houden met enkele digitale aankopen. Sommige van die aankopen kunnen oplopen tot tachtig euro. Eerder bracht Bethesda de game al naar pc en de iPad, waar het spel eveneens gratis te spelen is. Spelers die van platform willen wisselen, kunnen dat door gewoon met hun account in te loggen op de andere toestellen. Alles wordt bijgehouden, waardoor je probleemloos verder kan spelen op een ander platform.

The Elder Scrolls: Legends is een kaartspel in de lijn van Heartstone, het populaire kaartspel dat ook op iPad en Android verkrijgbaar is. Ook dit is een free-to-play game. Tijdens het kaarten kom je allerlei personages uit de gameserie tegen, dus voor fans van gameserie valt er genoeg te ontdekken. Voor de fans van kaartspellen ligt er dus straks een geheel nieuw spel op hen te wachten. In de toekomst zal de uitgever nog een aantal andere grote pakketten met extra content uitbrengen. De basis van de game zal echter gewoon gratis blijven.

  • The Elder Scrolls: Legends
  • Delen:
Asus ZenPad 3S 10
Asus ZenPad 3S 10
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.