Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Facebook Messenger krijgt speciale effecten voor videochats

Geschreven door
Geplaatst op27 juni 2017, 9:34 CategorieApplicaties

Facebook Messenger heeft een update gekregen, die speciale effecten toevoegt voor in de groepschats. De update is er voor Android en iOS. Mocht je bekend zijn met Snapchat, dan zullen de nieuwe filters je ongetwijfeld bekend voorkomen.

Facebook Messenger: filters in videochats

Facebook heeft nieuwe features aangekondigd voor de mensen die videochatten in de Facebook Messenger-app. Mocht je Snapchat gebruiken, dan zal dit direct als bekend aanvoelen. De update, die nu wordt uitgerold naar de app op Android en iOS en elk moment kan aankomen, zorgt ervoor dat je maskers kunt gebruiken tijdens het videochatten. Zo kun je jezelf omtoveren tot konijn met slappe oortjes, een hippy uit de jaren zestig, een beer met een hoofdband en natuurlijk nog veel meer. De maskers blijven gedurende het hele gesprek actief.

Wel kun je tijdens het gesprek een ander masker opzetten of het masker afdoen. Sommige van die filters hebben ook speciale effecten gekregen (doe maar eens je mond open wanneer je jezelf hebt omgetoverd tot dat konijntje). Ook kun je tijdens een videogesprek een reactie doorsturen: liefde, lachen, verrast, zielig of boos. Die reacties kunnen anders werken wanneer je je gezicht in beeld hebt (of niet). Ook zijn er filters aanwezig die bijvoorbeeld de kleuren kunnen aanpassen op het scherm. Verder kun je nu een screenshot maken van je gesprek.

  • Facebook Messenger
  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.