Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Deze foto (met weinig licht) is gemaakt met de camera van de OnePlus 5

Geschreven door
Geplaatst op8 juni 2017, 9:03 CategorieAndroid

De CEO van OnePlus heeft een foto, die gemaakt is bij weinig licht, gepubliceerd die gemaakt is door de camera van de OnePlus 5. De verwachting is dat het toestel op 20 juni wordt onthuld en een paar dagen later al te koop zal zijn.

Fotovoorbeeld van de OnePlus 5

De presentatie van de OnePlus 5 komt dichterbij en dat merken we aan een aantal dingen. De CEO doet namelijk vrolijk mee met de marketing voor het apparaat, aangezien er steeds meer informatie over naar buiten verschijnt in de vorm van teasers en voorbeelden. Eén van die voorbeelden is onderstaande foto die is gemaakt met de camera van de nieuwe OnePlus. De foto is gemaakt bij weinig licht — de foto moet dus laten zien hoe goed het toestel presteert in dergelijke situaties en laten zien hoe weinig ruis er aanwezig is.

Zoals je op bovenstaande foto kunt zien, zijn er behoorlijk wat details zichtbaar. Er zijn wat details van het gebouw te zien, inclusief de schaduw die ontstaat aan de linkerkant van het gedeelte dat uitsteekt. Op de OnePlus 5 zit mogelijk een dubbele camera van elk zestien megapixel (maar er is ook al geroepen dat dit nog wel eens twintig megapixel kan zijn). De verwachting is dat de nieuwe OnePlus op 20 juni zal worden onthuld en het dunste vlaggenschip van dit jaar zal zijn, die is voorzien van een Qualcomm Snapdragon 835-processor.

  • Delen:
Samsung Galaxy S8
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.