Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Gelekte foto laat het glas van de Samsung Galaxy Note 8 zien’

Geschreven door
Geplaatst op19 juni 2017, 8:54 CategorieAndroid

Er is dit weekend een foto opgedoken waarop we mogelijk de voorkant van de onaangekondigde Samsung Galaxy Note 8 te zien krijgen. Het ziet ernaar uit dat de Note 8 heel wat designelementen van de Samsung Galaxy S8 zal overnemen.

Voorkant Samsung Galaxy Note 8 – gerucht

Samsung heeft het zichzelf ontzettend moeilijk gemaakt met de Samsung Galaxy Note 7. Maar met de release van de Samsung Galaxy S8 en de aankomende Samsung Galaxy Note 8 wil het bedrijf het consumentenvertrouwen terugwinnen. En het lijkt het bedrijf te lukken, aangezien in elk geval de S8 nu al goed presteert. De Galaxy Note 8 moet er een schepje bovenop doen. Er zijn al heel wat geruchten over dat apparaat verschenen, maar wat er anders aan het aankomende toestel wordt is op moment van schrijven nog niet heel duidelijk.

Qua design hoeven we ook niet iets compleet anders te verwachten. Er is dit weekend een afbeelding opgedoken waarop we mogelijk de voorkant van het apparaat te zien krijgen, waaruit duidelijk wordt dat die in elk geval dezelfde weg inslaat als de Galaxy S8 deed. De randen aan de zijkant zijn ontzettend dun en van de randen aan de boven- en onderkant is ook niet meer veel over. Het design is dus helaas geen verrassing, waardoor Samsung de klant zal moeten overtuigen met high-end specs en andere toffe features en mogelijkheden.

  • Delen:
Samsung Galaxy S8
Android Nougat (7.x)
Samsung Galaxy S8+
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.