Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Gelekte onderdelen geven beeld van design van iPhone 8’

Geschreven door
Geplaatst op13 juni 2017, 8:51 CategorieiPhone

Op het forum Reddit zijn er foto’s verschenen van onderdelen die mogelijk van de iPhone 8 zijn, waardoor we een glimp van het design kunnen opvangen. De bron die de foto’s heeft gelekt, zegt dat de foto’s afkomstig zijn van een ‘vriend uit de industrie’.

Glimp van iPhone 8-design

Mogelijk hebben we wederom met een glimp van het design van de aankomende iPhone 8 te maken. Iemand op het forum Reddit heeft namelijk foto’s gelekt waarop mogelijk onderdelen van de onaangekondigde iPhone te zien zijn. De bron meldt dat de foto’s afkomstig zijn van ‘een vriend uit de industrie’ en dat deze onderdelen zijn verstuurd naar fabrikanten. Naast het design van de 8, krijgen we mogelijk ook te zien hoe de iPhone 7s en de iPhone 7s Plus eruit komen te zien. Op de onderstaande foto staan waarschijnlijk alle drie de modellen.

Alle drie de modellen zouden een glazen achterkant krijgen, waardoor de toestellen draadloos opgeladen kunnen worden. Zoals het er nu naar uitziet, lijkt het design van de iPhone 8 op die van de Essential Phone. De voorkant is bijna een compleet scherm, met een klein beetje ruimte voor de camera en de belspeaker. Ook zou de 8 een verticale camera krijgen, in tegenstelling tot de iPhone 7s en de iPhone 7s Plus. Wat echter niet te zien is, is de Touch ID-sensor, waardoor de gedachte opleeft dat die direct in het scherm gebouwd wordt.

  • Delen:
Apple iPhone X
iOS
Apple iPhone 8 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.