Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Google brengt dit jaar toch slechts twee Google Pixel-modellen uit’

Geschreven door
Geplaatst op13 juni 2017, 8:42 CategorieAndroid

Als we de geruchten mogen geloven dan brengt Google dit jaar niet drie, maar slechts twee Google Pixel-modellen uit. Voorheen was het gerucht dat er dus drie modellen zouden verschijnen — maar die derde zou geannuleerd zijn.

Twee Google Pixel-modellen onderweg – gerucht

Voorheen kwam in het nieuws dat Google dit jaar niet twee, maar drie Google Pixel-modellen wilde uitbrengen, maar nu zijn er nieuwe geruchten verschenen over de plannen van Google. Het model dat dit jaar de Pixel XL had moeten zijn, zou geannuleerd zijn en worden vervangen door het (derde) model dat eerder al aan het licht kwam. Mocht dit kloppen, dan zou Google dus weer teruggegaan zijn naar twee modellen. Voor de consument heeft dit weinig effect ten opzichte van vorig jaar: toen verschenen er ook twee Pixel-apparaten.

Waarom het derde model voor dit jaar zou zijn geannuleerd is de redactie van Android Police, waar het nieuws naartoe gelekt werd, helaas niet duidelijk. Dat er slechts twee versies van hetzelfde toestel zouden verschijnen betekent mogelijk minder verwarring bij de consument. Tot op heden bewijzen bedrijven als Samsung ook dat twee versies van dezelfde smartphone verkopen lucratief kan zijn. Een derde toestel zou niet echt direct een voordeel kunnen aanbieden. Mogelijk kondigt Google eind dit jaar de nieuwe Google Pixel aan.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.