Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

HTC kondigt nieuwe functies aan voor Edge Sense van HTC U11

Geschreven door
Geplaatst op25 juni 2017, 15:51 CategorieAndroid

HTC lanceerde onlangs zijn gloednieuwe HTC U11, een toestel dat zichzelf onderscheidt door gebruik te maken van Edge Sense. Dat zorgt ervoor dat je door te knijpen bepaalde acties uit kunt voeren met je smartphone. HTC heeft nu door middel van een filmpje bekendgemaakt dat er spoedig nieuwe functies volgen.

Nieuwe functies Edge Sense

HTC kreeg voor zijn nieuwe functie veel lof, maar nu blijkt dat de makers nog niet klaar zijn. Op YouTube is nu een video verschenen waarin het bedrijf nieuwe functies aankondigt voor Edge Sense. Zo wordt het mogelijk om eenvoudig in te zoomen in onder meer Google Maps door aan de linker- en rechterkant van de smartphone te knijpen. Met diezelfde actie kun je er ook voor zorgen dat de weergave van de kalender verandert van weekweergave naar maandweergave. Ook kun je Edge Sense binnenkort met dezelfde knijpbeweging gebruiken om gesprekken op te nemen en op te hangen, om een alarm uit te zetten en om video’s op YouTube te pauzeren.

Wanneer beschikbaar?

HTC heeft nog niet bekendgemaakt wanneer de nieuwe knijpfuncties beschikbaar komen. Het ziet er in ieder geval wel naar uit dat de makers nog lang niet klaar zijn met de functie, want HTC hoort graag van zijn gebruikers welke nieuwe functie zij graag zouden zien. Benieuwd wat wij vonden van Edge Sense op de HTC U11? Lees dan onze review.

  • Delen:
HTC U11
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.