Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Je kunt nu op emojis zoeken met WhatsApp

Geschreven door
Geplaatst op29 juni 2017, 11:29 CategorieApplicaties

Om de haverklap brengt WhatsApp nieuwe updates uit. Zo werd een paar dagen geleden een functie om bestanden te delen geïntroduceerd en vandaag is het tijd voor de volgende nieuwe functie. Het is vanaf nu namelijk mogelijk om op emojis te zoeken. Perfect voor de echte emoji lovers!

Emojis zoeken

Hoe werkt dit? Je voert in het tekstveld van WhatsApp als het ware een woord in en WhatsApp laat je alle gerelateerde emojis zien. Vervolgens kun je er eentje (of meer) kiezen en deze toevoegen aan je berichtje. Ook wordt door deze nieuwe functie duidelijk waar de emojis precies voor staan, hier was vaak verwarring over.

Beta-versie

Deze functie werd al eerder geïntroduceerd in de beta-versie 2.17.238, maar deze versie werkte niet naar behoren. Na deze update werkt het emoji zoeken wel soepel. Momenteel is deze functie alleen nog maar beschikbaar voor beta-gebruikers, maar naar verwachting zal het emoji zoeken met WhatsApp al snel voor iedereen mogelijk zijn.

Contactpersonen delen

Dit is niet de eerste handige update van WhatsApp. Zo introduceerde WhatsApp een paar maanden terug een functie waarmee je meerdere contactpersonen tegelijkertijd kan delen. Dit is een handige functie, aangezien je hiermee grote aantallen contacten met een paar klikken kunt delen.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.