Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Kodak verkoopt nu ook tablets in Europa: de Tablet 7 en Tablet 10

Geschreven door
Geplaatst op21 juni 2017, 10:37 CategorieAndroid

Kodak heeft laten weten dat het bedrijf nu ook tablets in Europa verkoopt. De eerste twee tablets zijn de Tablet 7 en de Tablet 10. Het bedrijf slaat hiervoor de handen ineen met Archos, dat zelf ook aan de weg timmert in het goedkopere Android-segment.

Kodak Tablet 7 en Tablet 10

Eerder dit jaar kondigde Kodak al aan samen met Archos aan tablets te werken. Vandaag zien we daar de eerste producten van, namelijk de Tablet 7 en de Tablet 10. Deze tablets worden in Europa verkocht. Los van het merk op de achter- en voorkant, zijn er echter maar weinig dingen die de tablets een onderscheidende factor geven. De fabrikant bracht eerder al een smartphone uit, die beschikt over een speciale cameramodule. Daarmee kon dat apparaat zich onderscheiden van de rest — maar dat is momenteel niet het geval.

Nee, deze tablet bieden een simpele camera aan van twee megapixel. Nu is het natuurlijk zo dat mensen niet een tablet kopen voor het maken van foto’s, maar het had wellicht kunnen helpen als onderscheidende factor. Wel krijg je op het gebied van software mogelijkheden voor het aanpassen van de foto’s, zoals de apps Cyberlink en Snapseed. De Tablet 10 beschikt over een 10″-scherm met een 720p-resolutie. De Tablet 7 heeft een 7″-scherm met een resolutie van 1.024 bij 600 pixels. De 10 heeft een accu van 6.000 mAh, de 7 eentje van 2.500 mAh.

Voor de rest zijn de Kodak-tablets gelijk aan elkaar en hebben ze een quadcore MediaTek-processor en 1 GB aan werkgeheugen. Ook is er Android 7.0 Nougat aanwezig, wat dan weer een dikke plus is. Later deze maand zijn de tablets te koop voor respectievelijk 79,99 en 129,99 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.