Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Korte televisiereclame toont het design van de OnePlus 5

Geschreven door
Geplaatst op19 juni 2017, 9:42 CategorieAndroid

Er is een korte televisiereclame opgedoken waarin het design van de OnePlus 5 te zien is. Waarschijnlijk is de reclame te vroeg uitgezonden. De phablet wordt namelijk op 22 juni onthuld, dus mogelijk was er iemand te enthousiast op de advertentie-afdeling van de tv-zender.

OnePlus 5 te zien tv-reclame

Het duurt nu niet lang meer voordat de OnePlus 5 wordt onthuld. Maar ergens op de wereld is er iemand te enthousiast geweest over het aankomende toestel, omdat er te vroeg een reclame is uitgezonden op televisie. Amazon India heeft namelijk een tv-reclame van de nieuwe OnePlus uitgezonden, waardoor we nu zeker weten hoe de smartphone eruit komt te zien. De kwaliteit van de onderstaande clip is niet van hoge kwaliteit, en dat komt doordat iemand in India dus snel z’n telefoon pakte om de reclame nog even snel te filmen.

In de video zijn een aantal dingen te zien. In India zal de OnePlus 5 namelijk exclusief bij Amazon te koop zijn. Voor Nederland betekent dat waarschijnlijk vrij weinig, aangezien we de toestellen hier altijd gewoon via de site van OnePlus konden bestellen. Ook komt nog even in beeld dat je hele mooie foto’s kunt maken met de camera op de grote smartphone. Binnenkort horen we alles over OnePlus nieuwste, aangezien het apparaat dus deze week zal worden aangekondigd. Maar zo’n gelekte reclame blijft wel grappig, vlak voor de release.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.