Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Je kunt je nu aanmelden voor de publieke bèta van iOS 11

Geschreven door
Geplaatst op27 juni 2017, 10:11 CategorieiPad

Apple heeft de publieke bèta van iOS 11 beschikbaar gesteld. Als je wil meedoen aan de bètaperiode, dan kun je je iPhone of iPad aanmelden. Hiervoor was het alleen mogelijk om als ontwikkelaar mee te doen met de bèta, met een speciaal account voor ontwikkelaars.

Meedoen met publieke bèta van iOS 11

Apple heeft deze week de eerste publieke bèta van iOS 11 uitgebracht. Mensen die willen meedoen met de testperiode kunnen vanaf nu hun iPhone of iPad aanmelden en de nieuwe software van Apple testen. Dat kan geheel gratis, maar is niet zonder risico. Het is immers bèta-software. En hoewel dergelijke software al stabieler is dan alpha-software, kan het nog steeds voorkomen dat er fouten optreden of dat bepaalde functies, smartphones of tablets niet meer werken. Meedoen is dus geheel op eigen risico (al valt het vaak in de praktijk wel mee).

Aanmelden kan via deze link. iOS 11 is de nieuwste versie van het iOS-besturingssysteem, die enkele nieuwe features toevoegt aan de mogelijkheden van het OS. Eén van de aanpassingen is het vernieuwde controlepaneel, die functies overzichtelijk in beeld brengt. Ook zijn er handige functies toegevoegd voor de Apple Pencil. Voor meer informatie over de grote update, kun je terecht in ons overzichtsartikel over de software. Daarnaast kun je hier lezen welke iPhones en iPads de update ontvangen. Via deze link volg je het laatste nieuws.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.