Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Lanceringsmaand en prijs Samsung Galaxy Note 8 uitgelekt’

Geschreven door
Geplaatst op25 juni 2017, 15:26 CategorieAndroid

Alhoewel Samsung zijn lippen nog stijf op elkaar houdt als het gaat om de Samsung Galaxy Note 8, lijken we nu toch te weten wanneer de nieuwe smartphone van het Zuid-Koreaanse bedrijf op de markt verschijnt en wat hij gaat kosten. Evan Blass, die in het verleden al vaker juiste informatie vroegtijdig naar buiten bracht, heeft laten weten dat de smartphone in september verschijnt en 999 euro gaat kosten.

Specificaties Samsung Galaxy Note 8

Evan Blass is er wederom in geslaagd om al specificaties te pakken te krijgen van een smartphone die nog niet eens is aangekondigd. In dit geval gaat het om de Samsung Galaxy Note 8, die een scherm van 6,3 inch krijgt. Het toestel beschikt over een 4K Ultra HD-resolutie (4428 x 2160 pixels) en het scherm loopt door in de randen. Wat verder alvast bekend is geworden, is dat het toestel mogelijk kan rekenen op de Qualcomm Snapdragon 835 of de Exynos 8895 van Samsung zelf. Het werkgeheugen wordt in ieder geval 6GB en de batterij is 3300 mAh. De Samsung Galaxy Note 8 gaat daarnaast een dubbele camera meekrijgen aan de achterkant van het toestel. Het gaat om een dubbele 12 megapixel-camera met optische beeldstabilisatie.

Prijs en beschikbaarheid

Volgens de woorden van Evan Blass kunnen we de Samsung Galaxy Note 8 in het tweede deel van september 2017 verwachten. De smartphone krijgt een prijs van 999 euro mee, wat hem direct de duurste Samsung smartphone tot op heden maakt. Zwart, blauw en goud zijn de kleuren waarin het toestel leverbaar komt.

  • Delen:
Samsung Galaxy S8+
Android Nougat (7.x)
Samsung Galaxy S8
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.