Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

LG presenteert LG G6+ en geeft gewone G6 een grote software-update

Geschreven door
Geplaatst op19 juni 2017, 12:14 CategorieAndroid

LG heeft maandag een nieuwe versie van de LG G6 aangekondigd: de LG G6+. Ook krijgt de oudere G6 enkele nieuwe functies middels een update. De G6+ heeft overigens geen groter scherm gekregen, in tegenstelling tot bijvoorbeeld de Galaxy S8+.

Dit is de LG G6+

Het is inmiddels ruim vier maanden geleden dat LG de LG G6 heeft onthuld, maar op maandag heeft de fabrikant een nieuwe variant van het G6-model gepresenteerd. LG heeft het toestel de LG G6+ genoemd, die, in tegenstelling tot veel Plus-modellen, geen groter scherm gekregen heeft. Het scherm blijft dus 5,7-inch groot. Het interne geheugen is er overigens wel op vooruitgegaan en is een verdubbeling ten opzichte van het eerste model: 128 GB. Ook zul je bij de aankoop van het toestel een B&O Play-koptelefoon krijgen, laat LG weten.

Bekijk ook  LG V30 komt er grotendeels goed van af in deze pijntest

Welke koptelefoon je precies krijgt, is nog niet bekend. Maar met deze koptelefoon zul je ongetwijfeld meer uit de 32-bit quad hifi DAC (digital to analog converter) kunnen halen die in de G6 en G6+ zit. Verder zal de LG G6+ draadloos opgeladen kunnen worden en zal die in drie kleuren verkrijgbaar zijn: simpel gezegd goud, blauw en zwart. Het originele G6-model wordt niet vergeten: die kan straks na een software-update de telefoon laten ontgrendelen middels gezichtsherkenning. Wanneer al dit moois uitkomt, is helaas nog niet bekend.

Lees ook onze recensie van de LG G6.

  • Delen:
LG G6
Android Nougat (7.x)

Reacties

  1. Orion
    28 juni, 2017 om 9:40

    Zover ik weet, heeft de Europese versie geen 32-bit quad hifi DAC.
    Zal de G6+ voor alle regio’s dezelfde features hebben? Dus meer storage, meer ram, verbeterde DAC en wireless charging?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.