Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

LG V30 krijgt draadloos laden, dubbele camera en vingerafdrukscanner

Geschreven door
Geplaatst op23 juni 2017, 13:55 CategorieAndroid

Er zijn details gelekt rond de LG V30, het volgende vlaggenschip van de Zuid-Koreaanse fabrikant. Het schijnt een behoorlijk high-end toestel te worden, met een aantal mooie functionaliteiten. Er lijkt ook een foto gelekt te zijn van de smartphone.

Eigenschappen van de LG V30

Volgens de gewoonlijk betrouwbare Twitter-lekker @OnLeaks beschikt de LG V30 straks over een aantal high-end mogelijkheden. Allereerst zou het apparaat draadloos opgeladen kunnen worden. Ook beschikt het toestel naar het schijnt over een dubbele camera aan de achterkant en zit daar vlak onder een vingerafdrukscanner.

Mocht het apparaat draadloos geladen kunnen worden, dan kunnen we er vanuit gaan dat het toestel geen metalen achterkant krijgt. Dat zou dan vervangen worden met een glazen achterkant, net als de recent gepresenteerde LG G6+ dat ook heeft.

Er zijn ook nog wat andere details gelekt van het toestel. Het zou voor 700 dollar over de toonbank gaan straks en draaien op een Qualcomm Snapdragon 835-processor. Over hoeveel werkgeheugen die zou beschikken weten onze bronnen niet te melden. Wel schrijven ze dat de LG V30 in drie varianten beschikbaar zou zijn: 32GB, 64GB en 128GB.

De LG V30 krijgt verder naar het schijnt een nagenoeg randloos scherm, waar onderstaande gelekte foto ook op wijst. Het gaat volgens ET News om een OLED-paneel. De site stelt overigens ook nog dat de LG V30 op 31 augustus gepresenteerd wordt en in september of oktober daadwerkelijk geleverd wordt.

Hieronder tot slot nog de foto die de site maakte op een Duitse elektronicabeurs.

  • Delen:
LG V30
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.