Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘LG V30 krijgt geen tweede scherm, maar wel een oled-display’

Geschreven door
Geplaatst op30 juni 2017, 10:34 CategorieAndroid

Er zijn nieuwe geruchten verschenen over de aankomende LG V30. Het toestel zou namelijk geen tweede scherm gaan krijgen. En dat terwijl de LG V-serie erom bekend staat een tweede scherm te hebben: dat is een kenmerkende feature van de LG V10 en V20.

LG V30: geen tweede scherm meer – gerucht

Naar verluidt krijgt de LG V30 geen tweede scherm meer boven het grote scherm. Dat tweede scherm zorgde voor een afwijkende feature ten opzichte van andere grote smartphones, maar voor het nieuwe model lijkt LG dus een andere richting in te willen slaan. De V30 zou een oled-scherm gaan krijgen met een beeldverhouding van 18:9. Doordat dergelijke schermen veel smaller en hoger zijn (zie bijvoorbeeld de LG G6), is een tweede schermpje boven het grote scherm een beetje overbodig, laten de geruchtenmakers vandaag weten.

Ook is er nog wat informatie over de specificaties naar buiten gekomen. De LG V30 zou moeten beschikken over een Qualcomm Snapdragon 835 en 4 GB aan werkgeheugen. Er komt een variant aan met 64 GB aan opslaggeheugen, maar alle versies zouden daarnaast worden voorzien van een micro-sd-kaartsleuf. Over het algemeen wordt de V30 omschreven als een grotere versie van de huidige G6, die bij ons ontzettend in de smaak viel. De verwachting is dat deze phablet tijdens de IFA in Berlijn, in september, wordt aangekondigd.

  • Delen:
LG V30
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.