Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Live uitzendingen op Instagram zijn tot 24 uur later te bekijken

Geschreven door
Geplaatst op21 juni 2017, 8:46 CategorieApplicaties

Instagram heeft een nieuwe feature uitgerold voor de apps. Live uitzendingen zijn tot 24 uur later nog steeds te bekijken op het netwerk. Voorheen was het zo dat je uitzendingen alleen live zichtbaar waren en daarna niet meer terug te kijken waren.

Uitzendingen terugkijken op Instagram

Vorig jaar introduceerde Instagram de mogelijkheid live uitzendingen te maken op het sociale netwerk. In tegenstelling tot bijvoorbeeld Periscope en Facebook Live, waren die video’s niet na afloop nog zichtbaar. Als je niet meekeek op het moment waarop de uitzending plaatsvond, dan kreeg je die video dus niet te zien. Maar daar komt nu verandering in. Het team achter het sociale netwerk voor foto en video heeft namelijk een update uitgebracht voor de apps, die het mogelijk maakt de live video’s tot 24 uur later terug te kijken.

Wanneer je een live video hebt afgerond, dan heb je als uitzender de mogelijkheid die uitzending te delen op je profiel. Wanneer je dat doet, dan krijgen je volgers dus 24 uur de tijd om die video te bekijken. Dit is echter geen verplichte optie: wanneer je niet op de deelknop drukt, dan hebben je volgers pech en kunnen ze de video niet bekijken. Tijdens het kijken van de herhaling zien gebruikers ook de likes en comments voorbijkomen die waren gegeven tijdens het uitzenden. Ook kun je de herhalingen zowel vooruit- als terugspoelen.

  • Instagram
  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.