Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Monument Valley 2 is nu te downloaden voor iPhone en iPad

Geschreven door
Geplaatst op6 juni 2017, 15:29 CategorieGaming

Spelontwikkelaar ustwo heeft deze week officieel Monument Valley 2 gelanceerd voor iOS. De game is nu te downloaden voor iPhone en iPad. Qua design en puzzels mag je meer van hetzelfde verwachten, maar dan wel met een grote gameplay aanpassing.

Download Monument Valley 2

Het is nu mogelijk om het vervolg op het populaire puzzelspel Monument Valley te spelen. De game heet, verrassend genoeg, Monument Valley 2 en is alleen verkrijgbaar voor iPhone en iPad op dit moment. Android-gebruikers moeten nog iets langer wachten voordat ze met de game aan de slag kunnen. Valley 2 lijkt in veel opzichten op zijn voorganger: gameontwikkelaar ustwo maakt gebruik van dezelfde stijl en dezelfde soort puzzels, maar biedt spelers toch nieuwe uitdaging in de vorm van twee personages die je nu moet besturen.

In het eerste deel hoefde je slechts één persoon aan te sturen, maar nu moet je dus met twee poppetjes tegelijkertijd spelen. Je kruipt in de huid van een moeder en haar kind, terwijl je de nieuwe omgevingen probeert te verkennen. De game kost eenmalig 5,49 euro, maar er zijn dan geen advertenties aanwezig. Ook is er nog geen extra levelpack aanwezig waar je voor dient te betalen, dus voorlopig ben je helemaal voorzien voor dat bedrag. Heb je het eerste deel nog niet gespeeld? Dan kun je die nu downloaden voor een gereduceerd tarief.

  • Monument Valley 2
  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.