Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Motorola kondigt officieel Motorola Moto E4 Plus aan

Geschreven door
Geplaatst op12 juni 2017, 17:04 CategorieAndroid

Motorola heeft maandagmiddag een nieuwe phablet aangekondigd, namelijk de Motorola Moto E4 Plus. De smartphone is deze zomer beschikbaar. Naast een scherm van 5,5-inch, beschikt het toestel ook over een grote accu van 5.000 mAh.

Dit is de Motorola Moto E4 Plus

Fabrikant Motorola heeft maandagmiddag twee nieuwe Moto-modellen aangekondigd. Het gaat om de Moto E4 met een 5″-scherm en de Motorola Moto E4 Plus, met een display van 5,5-inch. Het high definition-scherm wordt omhuld door een glad metalen design. Onder de motorkap zit onder meer een accu van 5.000 mAh. Nu zou je daar de dag wel mee moeten doorkomen natuurlijk — maar er is ook een snellaadfunctie aanwezig, waardoor je toestel binnen enkele minuten weer uren mee gaat. Altijd handig op die drukke Snapchat-dagen.

Verder zit er onder de motorkap een quadcore-processor en mag je ondersteuning voor 4G-netwerken verwachten. Daarnaast is het toestel voorzien van Android 7.1, wat een redelijk recente versie van het besturingssysteem is, en een vingerafdruklezer om je telefoon te ontgrendelen. Ook is er een autofocuscamera van dertien megapixel aanwezig op de achterkant en kun je foto’s met de frontcamera van vijf megapixel maken (zelfs bij weinig licht). De Motorola Moto E4 Plus is deze zomer beschikbaar voor een vanafprijs van 179 euro.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.