Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Motorola Moto Z2 Play en meer Moto Mods aangekondigd

Geschreven door
Geplaatst op1 juni 2017, 16:44 CategorieAndroid

Motorola heeft donderdag officieel de Motorola Moto Z2 Play onthuld. Ook zijn er een aantal nieuwe Moto Mods onthuld. De fabrikant maakt tevens bekend dat het toestel later dit jaar in Europa verkrijgbaar zal zijn. De prijs is nog niet bekendgemaakt.

Dit is de Motorola Moto Z2 Play

Motorola heeft donderdag de Moto Z2 Play onthuld. Het design van het toestel is lichter en dunner, terwijl de fabrikant belooft dat de prestaties erop vooruitgegaan zijn. Het toestel beschikt over een volledig metalen unibody, die onder meer bescherming moet bieden tegen dagelijkse slijtage. De Motorola Moto Z2 Play heeft een super amoled-scherm van 5,5-inch met een full hd-resolutie en een accu die, volgens Motorola, dertig uur meegaat en snel op te laden is. Onder de motorkap zit een octacore processor, die is geklokt op 2,2 GHz.

De nieuwe Moto Z2 Play biedt ook nieuwe Moto-ervaringen. Zo past de Night Display-functie je scherm in de avond automatisch aan naar een warmere tint, waardoor het blauwe licht dat je slaap kan verstoren minder wordt. De nieuwe directe vragen in Moto Voice bieden informatie zoals weer- of agenda-updates of starten automatisch een app zonder dat je de telefoon hoeft aan te raken of ontgrendelen. Verder is de telefoon voorzien van een herontworpen vingerafdrukscanner en zijn er handige cameratechnieken aanwezig.

Meer Moto Mods

Gamen op de Moto Z2 Play

Eén van de nieuwe Moto Mods is de Moto GamePad. Deze Moto Mod maakt het mogelijk om je Moto Z in één klik te veranderen in een handheld gaming console. Er zijn dual control sticks en vier actieknoppen. Ook is er een vierpuntdruktoets en een ingebouwde batterij van 1.035 mAh.

Geluid in betere kwaliteit

De tweede Moto Mod is de geüpgradede JBL SoundBoost 2 en laat je tien uur lang muziek spelen. De Mod is voorzien van een waterafstotende coating, verkrijgbaar in de kleuren rood, blauw of zwart. Ook deze SoundBoost 2 is voorzien van een ingebouwde klikstand. Tot slot is er een nieuwe app beschikbaar, My JBL SoundBoost 2, zodat je het geluid altijd naar voorkeur kunt aanpassen.

Sneller opladen

Met de nieuwe Moto TurboPower Pack voeg je snel veel meer energie toe aan je smartphone (tot 15W), wanneer je snel even moet opladen. Mocht je powerpack nu bijna leeg zijn, dan is hij in twintig minuten weer tot vijftig procent opgeladen.

Opladen in stijl

De vierde Moto Mod is de Moto Style Shell. Deze nieuwe Mod maakt snel draadloos opladen (tot 10W) voor je Moto Z mogelijk en verschijnt in een ultradun, stylish design.

Beschikbaarheid

De Motorola Moto Z2 Play en nieuwe Moto Mods zijn later dit jaar beschikbaar in Europa.

  • Delen:
Motorola Moto Z Play
Motorola Moto Z Play
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.