Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Netflix voegt limiet toe aan downloaden

Geschreven door
Geplaatst op14 juni 2017, 9:30 CategorieApplicaties

Netflix heeft de download-functie in de Netflix-app voorzien van een limiet. Het is Android Police opgevallen dat sommige titels in de bibliotheek van Netflix nu maar een bepaald aantal keer gedownload mogen worden. Het grootste nadeel daarbij is dat de streamingdienst je pas heel laat vertelt wanneer je bijna door je aantal downloads heen bent.

Limiet op aantal downloads Netflix

Volgens het eerdergenoemde medium is het een aantal gebruikers opgevallen dat sommige content slechts een bepaald aantal keer gedownload mag worden. Het ergste daarbij is dat Netflix je van tevoren niet verteld hoe vaak je een titel mag downloaden. Alle content die je downloadt via de app heeft een verloopdatum. Na een bepaalde tijd zul je een titel opnieuw moeten downloaden als je hem wilt bekijken zonder dat je internet hebt. Het opnieuw downloaden van zo’n titel wordt echter ook bijgehouden en na een paar downloads verschijnt bij sommige series en films vervolgens een waarschuwing dat je hem nog één keer kunt downloaden voor een bepaalde verloopdatum.

Het is nog niet duidelijk geworden na hoeveel keer downloaden het limiet verschijnt, maar naar verwachting is het niet vaker dan na vier of vijf downloads in een jaar tijd. Mocht je na een verlopen download toch weer proberen om de aflevering of film te downloaden, verschijnt de error 10016-22006. Je doet er dus goed aan om zuinig te zijn als je aan de slag gaat met het downloaden van Netflix-content.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.