Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuw iPhone 8-gerucht zegt dat vingerafdrukscanner op de voorkant komt

Geschreven door
Geplaatst op3 juni 2017, 23:34 CategorieiPhone

Een nieuw iPhone 8-gerucht vermeldt dat de vingerafdrukscanner van de iPhone 8 aan de voorkant van het toestel komt, en wel onder het scherm. De fysieke knop kan hierdoor vervallen. Het verhaal dat de vingerafdrukscanner op de achterkant zou worden geplaatst, wordt direct naar de categorie indianenverhalen verwezen.

Onder het scherm

De vingerafdrukscanner van de iPhone 8 komt dus niet op de achterkant van de telefoon, maar onder het scherm aan de voorkant. Dit zegt een Foxconn-werknemer die hierover zeer uitgebreid online heeft gelekt naar westerse nieuwsmedia.

Niet op de achterkant

De man (of vrouw) lijkt flink wat van het toekomstige iPhone-model af te weten. De persoon meldt dat alle geruchten over een vingerafdruksensor op de achterkant kunnen worden afgedaan als ‘misinformatie’. De touch id-scanner komt aan de voorkant, maar wel onder het scherm.

3GB ram

Voorts bevestigt de Foxconn-werknemer dat de nieuwe phablet 3GB ram krijgt, en dat er geen usb type-c sleuf in komt, maar een lightning-connector net als bij de huidige iPhones. Draadloos snelladen behoort tot de mogelijkheden.

iPhone-kloon

Vervolgens laat de lekker een plaatje zien van een iPhone-kloon met een heel groot scherm, waar geen knoppen onder of boven zitten. En zo komt de iPhone 8 er dus ongeveer uit te zien, meldt hij.

Jammer genoeg heeft de Foxconn-lekker niet verteld hoe groot het scherm wordt. Dat is volgens eerdere geruchten 5,8 inch. En dat scherm wordt in grofweg dezelfde behuizing gestopt als de huidige iPhone 7. Het toestel als geheel wordt maar een klein beetje groter, omdat het scherm de hele voorkant van de phablet beslaat. Nu is er een brede rand onder en boven te zien.

  • Delen:
Apple iPhone X
iOS
Apple iPhone 8 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.