Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Nieuwe foto’s onthullen design iPhone 8′

Geschreven door
Geplaatst op26 juni 2017, 14:08 CategorieiPhone

Er zijn nieuwe beelden gelekt van de iPhone 8. Die laten zien dat het vlaggenschip van Apple vermoedelijk inderdaad geen thuisknop krijgt. Of het om foto’s van het daadwerkelijke toestel, of om dummy’s, gaat is niet helemaal zeker.

Nieuwe iPhone 8 lekken

Het gaat in elk geval om foto’s die OnLeaks op Twitter plaatste. Daar zijn vaker vroeg beelden van nieuwe smartphones te vinden en nu dus van de nieuwe iPhone. Het zou volgens lekker Benjamin Geskin gaan om dummy’s, al reageerde OnLeaks nog niet daarop. Zelf denken we echter ook dat het dummy-foto’s zijn.

Dit soort dummy’s worden namelijk al vaak rond deze tijd geleverd aan fabrikanten voor smartphone-accessoires. Ook Apple zal dat hebben gedaan met de iPhone 8, gezien het recent uitgeven van de eerste accessoires voor het toestel. Toen zagen we op de site MobileFun hoesjes en schermbeschermers voorbij komen met designs van de smartphone die erg lijken op de beelden die ook nu hun weg naar het internet vonden.

De nieuwe beelden van de iPhone 8 laten hoe dan ook zien dat voor het eerst in het tienjarig bestaan van de smartphone, Apple de thuisknop weglaat. Dat roept vragen op over de plek van de vingerafdrukscanner. Recent hoorden we dat die gewoon op de voorkant van het toestel zou zitten, maar als er geen thuisknop is betekent dat dat die achter het scherm moet zitten. Tenzij Apple hem natuurlijk geheel weglaat en vervangt door gezichtsherkenning, of naar de achterkant van de smartphone verplaatst.

Wat het wordt is nog altijd verre van zeker. Naar verwachting komt Apple pas in de loop van september met de officiële onthulling van de smartphone. Dan zullen ook de specificaties onthuld worden en de nieuwe functies van het toestel.

  • Delen:
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.