Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Officiële update van Android O verschijnt in augustus voor Pixel en Nexus’

Geschreven door
Geplaatst op7 juni 2017, 10:06 CategorieAndroid

Naar verluidt zal Google in augustus de stabiele update van Android O gaan lanceren voor de Pixel- en Nexus-apparaten. Dat updaten zal dan waarschijnlijk in de eerste of tweede week van de maand gaan plaatsvinden, laten bronnen die bekend zijn met de situatie weten.

Android O verschijnt in augustus – gerucht

Google heeft tot op heden al twee versies van Android O gelanceerd. De stabiele versie zal echter, aldus bronnen die bekend zijn met de plannen van de zoekmachinegigant, in augustus verschijnen voor Pixel- en Nexus-apparaten, zoals de Google Pixel XL en Google Nexus 6P. Meestal lanceert Google een grote Android-update in de herfst, maar het ziet er nu dus naar uit dat Google van die traditie begint af te stappen. De update zou namelijk in de eerste of tweede week van augustus verschijnen, aldus dezelfde bronnen.

In die weken zal de update over-the-air worden uitgerold naar de Pixel-apparaten, maar Nexus-apparaten zouden tegen die tijd ook mogen verwachten dat de update aankomt. Helaas heeft Google niet zelf deze informatie naar buiten gebracht en kan het dus zijn dat de releasedatum nog wordt verschoven of uitgesteld. Android O zal een aantal dingen vooral onder de motorkap aanpassen. Het besturingssysteem wordt slimmer, sneller en veiligeren presenteert vooral kleine features die het verschil moeten maken.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.