Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘De OnePlus 2 krijgt geen update naar Android 7.0 Nougat’

Geschreven door
Geplaatst op5 juni 2017, 8:46 CategorieAndroid

Een klantenservicemedewerker van fabrikant OnePlus laat als antwoord op een vraag weten dat de OnePlus 2 geen Nougat-update krijgt. Het bedrijf zelf heeft nog niets bevestigd, maar voorlopig ziet het er voor eigenaars van deze smartphone dus niet rooskleurig uit.

Geen Nougat voor de OnePlus 2 – gerucht

Mocht je een OnePlus 2 hebben gekocht in de hoop dat je lang zou kunnen meegenieten met de updates die het bedrijf voor haar smartphones uitbrengt, dan hebben we slecht nieuws: de tweede phablet van de fabrikant zal namelijk geen Android 7.0 Nougat gaan ontvangen, laat een medewerker van de klantenserviceafdeling dit weekend weten in een mail naar een klant. De medewerker vertelt dat ondersteuning voor toekomstige software-updates is ingetrokken: je hoeft dus geen nieuwe updates meer te verwachten.

Thank you for reaching OnePlus Customer support. This is Alex from OnePlus. We greatly appreciate your time and effort in reaching out to us. Your concern is of utmost importance, and I will be helping you out with your ticket. As much as we would like to give the latest update on the OnePlus 2, we’ve discontinued updates for dated devices. But we will continue to support the limited warranty for current users and provide updates and support the best way we can even for OnePlus 2 users.

OnePlus heeft nog niet via andere wegen aangekondigd dat de phablet geen updates meer krijgt — maar voorlopig ziet het er voor eigenaars van de tweede OnePlus niet rooskleurig uit.

  • Delen:
Huawei P10 Plus
Android Nougat (7.x)

Reacties

  1. Rob Meulenbelt
    05 juni, 2017 om 16:07

    Oneplus 2 geen updates meer, oneplus3T uit productie. Prijzen minder aantrekkelijk dan bij de oneplus one.
    Voor mij geen oneplus 5 meer!!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.