Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

OnePlus 3 en OnePlus 3T worden allebei voorzien van Android O (update)

Geschreven door
Geplaatst op27 juni 2017, 10:05 CategorieAndroid

De oprichter en CEO van fabrikant OnePlus, Pete Lau, heeft bekendgemaakt dat de OnePlus 3 en de OnePlus 3T worden voorzien van Android O. Android O is de nieuwste versie van het Android-besturingssysteem, dat nog uitvoerig getest wordt door platformhouder Google.

Android O voor OnePlus 3 en OnePlus 3T

Update 27-06-2017: Tijdens een AMA (ask me anything) op Reddit heeft OnePlus-directeur Pete Lau laten weten dat de update voor het einde van het jaar moet verschijnen.

Origineel bericht 31-05-2017: De OnePlus 3 en de OnePlus 3T worden in de toekomst voorzien van Android O, het nieuwste Android-besturingssysteem. Dat heeft de oprichter en CEO van het bedrijf woensdag bekendgemaakt via Twitter. Het is ook nog niet bekend wanneer Pixel- en Nexus-gebruikers aan de slag kunnen gaan met het nieuwe Android, dus dat is nog even afwachten. Het zal in elk geval na de zomer zijn — op dit moment wordt Android O nog getest door de zoekmachinegigant.

Ondertussen kijkt de tech-wereld ook alweer uit naar de OnePlus 5. Over dat toestel wordt gezegd dat het wordt voorzien van een Qualcomm Snapdragon 835, een vingerafdrukscanner aan de voorkant en mogelijk 6 GB aan werkgeheugen. Het scherm zal 5,5-inch groot zijn. Daarnaast werkt OnePlus samen met DXoMark aan de camera van de aankomende smartphone, al is op moment van schrijven nog niet bekend wat dat voor resultaat zal hebben. De verwachting is dat OnePlus deze zomer de OnePlus 5 zal aankondigen.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.