Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘De OnePlus 5 is binnenkort ook in het goud beschikbaar’

Geschreven door
Geplaatst op26 juni 2017, 8:56 CategorieAndroid

Als we de geruchten mogen geloven dan zal de OnePlus 5 binnenkort ook als een gouden variant te koop zijn. Op moment van schrijven is het zo dat de grote smartphone alleen in het zwart en grijs te koop is, wat veel mensen jammer vinden.

OnePlus 5 in het goud – gerucht

Toen de OnePlus 5 dan officieel werd onthuld, had je na de presentatie wellicht het gevoel toch nog iets te missen: andere kleurvarianten. Op moment van schrijven is het zo dat de 5 alleen in het zwart en grijs verkrijgbaar is, wat veel mensen jammer vinden. Mensen willen de nieuwe OnePlus 5 in een andere kleur kopen en mogelijk krijgen ze daar binnenkort de kans voor. Er is namelijk een gerucht opgedoken waaruit blijkt dat de nieuwe OnePlus straks ook in het goud te koop zal zijn (op de afbeelding zien we de OnePlus 3T).

Dit nieuws is afkomstig van de Chinese communicatiewaakhond TENAA, waar de OnePlus 5 is geregistreerd in drie kleuren. De kleuren zwart en grijs hebben we al gezien, dus wachten we nu nog op de derde. Die derde kleur staat beschreven als ‘mint gold’, maar dat kan ook een vertaalfout zijn. De OnePlus 3 en OnePlus 3T hebben beiden ook een gouden variant, genaamd Soft Gold. Waarschijnlijk zal ook de 5 deze optie met dezelfde naam gaan krijgen, al is op dit moment nog niet duidelijk wanneer dat dan moet gaan gebeuren.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.