Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

OnePlus 5 lijkt op 20 juni onthuld te worden

Geschreven door
Geplaatst op5 juni 2017, 23:40 CategorieAndroid

De nieuwe OnePlus 5 lijkt op 20 juni onthuld te gaan worden. Eerder was sprake van 15 juni, maar volgens een anonymus op het Chinese sociale netwerk Weibo wordt het een kleine week later.

Kalender

Het lek gaat vergezeld met een foto van een kalender waarop de 20 is omcirkeld, met het logo van OnePlus eronder en ‘save the date’. Ervan uitgaand dat het niet om een andere maand gaat, kan dat betekenen dat we over een kleine drie weken alles weten over de nieuwe OnePlus 5.

Superphone

De OnePlus 5 belooft een van de beste smartphones van 2017 te worden. De specificatielijst die reeds is uitgelekt is indrukwekkend en plaatst het toestel naast phablets als de Samsung Galaxy S8. Hij zal waarschijnlijk veel goedkoper worden, want de lage prijs is het vaste handelsmerk van OnePlus. De prijs is nog niet bekend en wordt door verschillende Chinese webshops gesteld tussen 450 en 650 dollar.

Teasers

Of het gerucht over de datum klopt, moeten we nog maar afwachten. OnePlus heeft nog niets laten vallen hierover, terwijl het bedrijf er inmiddels om bekend staat dat er in de aanloop naar een nieuw toestel een reeks teasers wordt losgelaten. Dat is nog nauwelijks gebeurd. OnePlus heeft alleen wat informatie losgelaten over de nieuwe camera in de OnePlus 5, die kwalitatief zeer goed zou zijn.

  • Delen:
Apple iPad Pro 9.7 inch
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.