Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Video toont aan wat de sterke en zwakke punten van de OnePlus 5 zijn

Geschreven door
Geplaatst op21 juni 2017, 9:41 CategorieAndroid

Videomaker JerryRigEverything heeft al een OnePlus 5 ontvangen en laat in een video zien wat de sterke en zwakke punten zijn van het toestel. OnePlus’ nieuwste lijkt een stevig apparaat te zijn, waar het scherm waarschijnlijk het zwakste punt is.

Zo sterk is de OnePlus 5

Dinsdagavond Nederlandse tijd heeft OnePlus officieel de OnePlus 5 onthuld. Videomaker¬†JerryRigEverything heeft al een model in handen en heeft zijn best gedaan de smartphone kapot te krijgen. In de onderstaande video laat de beste man zien wat hij daar allemaal voor doet. De resultaten zullen je wellicht wel/niet verbazen (doorstrepen wat niet van toepassing is): OnePlus’ nieuwste blijkt best een stevig toestel te zijn. Het scherm is waarschijnlijk de zwakste schakel, ook al blijft het apparaat gewoon werken na het buigen.

De krastest laat zien dat het scherm en de vingerafdrukscanner prima blijven werken nadat ze even flink bewerkt zijn. Echter, in het dagelijkse leven zul je zulke scherpe objecten waarschijnlijk niet in de buurt laten komen van je OnePlus 5, waardoor je je daar geen zorgen over hoeft te maken. Vuur lijkt wel een natuurlijke vijand te zijn van de grote smartphone: het amoled-scherm laat een witte gloed achter nadat er veertig seconden lang vuur op gericht is. Voor de complete test raden we aan de bovenstaande video te bekijken.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.