Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

OnePlus 5 ziet er toch anders uit, volgens nieuw gelekte renders

Geschreven door
Geplaatst op6 juni 2017, 23:49 CategorieAndroid

De OnePlus 5 ziet er toch anders uit dan op de meeste gelekte renders tot dusver te zien is, onthullen nieuwe plaatjes. Zowel een anonymus op het Chinese sociale netwerk Weibo als Android Police maken melding van een ontwerp met twee achtercamera’s, die horizontaal naast elkaar zitten. En niet verticaal.

Net een iPhone

Op de nieuwe plaatjes lijkt de OnePlus verdacht veel op een iPhone 7 Plus. Ter bekrachtiging doen zowel de lekker van Weibo als Android Police er allebei een plaatje bij waarop die achtercamera’s te zien zijn. Dit plaatje wijkt aanzienlijk af van de eerder verspreide foto’s. Een van de twee ontwerpen moet dus nep zijn. Aangezien Android Police, een betrouwbare website, zegt in te staan voor de juistheid van zijn plaatje, gokken we er voorlopig op dat het nieuwe plaatje de echte OnePlus 5 laat zien.

Camera’s

Op 20 juni wordt de telefoon volgens andere geruchten onthuld. Dus dan weten we het zeker. Het plaatje vertelt veel over het uiterlijk van de telefoon, en iets over de inrichting van de camera’s. De camera’s worden van goede kwaliteit, heeft OnePlus al beloofd, en dat is ook te zien aan foto’s die met de nieuwe OnePlus 5 zijn gemaakt en door OnePlus zelf naar buiten zijn gebracht.

Prijs is de laatste verrassing

Over de interne hardware is weinig verdeeldheid in de geruchten. Een Qualcomm Snapdragon 835-processor wordt verwacht, een 5,5-inch scherm met QHD-resolutie en hoogstwaarschijnlijk een ram-geheugen van 6GB of meer. De prijs is nog een verrassing: die schommelt op diverse websites nog steeds tussen de 450 en 605 euro.

Om volledig te zijn, hieronder nog een keer het plaatje – het foute plaatje dus – wat onder anderen door webshop Gearbest.com al een tijdlang wordt verspreid.

  • Delen:
Apple iPad 9.7 inch (2017)
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.