Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

OnePlus start inruilprogramma voor OnePlus 5

Geschreven door
Geplaatst op28 juni 2017, 23:29 CategorieAndroid

OnePlus is met een inruilprogramma begonnen om zijn nieuwe OnePlus 5 aan de man te brengen. Wie een smartphone van een ander merk of een oude OnePlus inlevert, kan een korting op de aanschaf van een OnePlus 5 krijgen.

Vlekkeloos

Telefoons moeten wel in uitstekende conditie verkeren, anders krijg je maar een derde van de prijs die je voor een vlekkeloos inruiltoestel krijgt. Daarbij is het ook zo dat OnePlus niet zomaar telefoons van alle merken en leeftijden accepteert. Oudere telefoons staan er bijvoorbeeld niet op.

iPhone 7

Maar ook wiens toestel wel op de inruillijst van OnePlus staat, kan op zijn neus kijken. Voor een volledig werkende, in vlekkeloze staat, iPhone 7 krijg je maar 250 euro terug. En dat is zo’n beetje het hoogste inruilbedrag.

De spelregels zijn vrij uitgebreid. Je kunt niet zomaar een oude telefoon aan OnePlus verkopen. Je krijgt er geen geld voor. Wel een voucher om korting te krijgen op de aanschaf van een OnePlus 5. Die moet direct na inruil via de website van OnePlus worden gebruikt. Overigens meldt OnePlus vriendelijk dat ze ook brakke apparaten accepteren die geen vergoeding opleveren. Die worden dan gerecycled. Alle inruiltelefoons worden door een koerier opgehaald. De vergoeding staat na zes weken op de rekening van de koper.

OnePlus 5

De OnePlus 5 is afgelopen week aangekondigd. De smartphone bezit goede hardwarespecificaties en kan zich op vrijwel alle vlakken meten met toptelefoons van de grote merken. Het toestel is in twee varianten verkrijgbaar voor rond de 500 euro. De phablet heeft een scherm van 5,5 inch.

Wil je alles weten over de OnePlus 5, kijk dan hier.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.