Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

OnePlus toont render van OnePlus 5: dubbele camera bevestigd

Geschreven door
Geplaatst op9 juni 2017, 9:12 CategorieAndroid

De CEO van OnePlus heeft zelf een render van de OnePlus 5 online gezet, waarop de dubbele camera duidelijk te zien is. Het ziet er dus naar uit dat we een dubbele camera mogen verwachten — evenals een design dat ons aan een iPhone doet denken.

Dubbele camera op de OnePlus 5

Hoewel de OnePlus 5 pas op 20 juni zal worden gepresenteerd, weten we er op dit moment al een hoop over. Vandaag komt daar een beetje extra informatie bij, aangezien de CEO van het bedrijf zelf een render online geplaatst heeft van het aankomende apparaat. Op die render is duidelijk te zien dat de 5 een dubbele camera op de achterkant krijgt (en dat de plaatsing van die camera’s en de flitser op precies dezelfde plek zit als op de iPhone 7 Plus). Deze dubbele camera kan worden gebruikt voor het maken van ‘heldere foto’s’.

Eerder liet de CEO al zien in welke kwaliteit deze camera foto’s kan maken in omgevingen waar weinig licht is. Uiteraard is dit allemaal onderdeel van de marketingcampagne, maar er zal ongetwijfeld ergens wel een kern van waarheid in zitten. Op 20 juni zal het bedrijf de nieuwe OnePlus gaan aankondigen. Eerder kwam al naar buiten dat het toestel een Qualcomm Snapdragon 835 zal gaan krijgen. Hoeveel werkgeheugen er zal zijn, is nog niet duidelijk. Sommige bronnen melden 6 GB, terwijl andere bronnen weer 8 GB melden.

 

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.