Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Ontwikkelaar Telltale Games heeft plannen voor een originele game

Geschreven door
Geplaatst op15 juni 2017, 9:33 CategorieGaming

Spelontwikkelaar Telltale Games heeft laten weten plannen te hebben voor een originele, eigen game, die waarschijnlijk nog lang niet uitkomt. Deze developer heeft succesvolle games als The Walking Dead (drie seizoenen), The Wolf Amongs Us en meer geproduceerd.

Originele game van Telltale Games onderweg

Spelontwikkelaar Telltale Games heeft in de afgelopen jaren succes geboekt door bekende franchises om te zetten in games, zoals het verhaal van The Walking Dead, een extra verhaal van Game of Thrones en verhalen over superhelden als Batman en zelfs de groep Guardians of the Galaxy. Maar dat zijn andermans eigendommen: nu laat communicatiemanager Job Stauffer in een interview weten dat er in de toekomst een eigen titel van het bedrijf zal worden gemaakt. Maar zoals het er nu naar uitziet, duurt het nog wel even voordat we die gaan zien.

Een eigen game staat dus op de planning, maar komt voorlopig nog niet uit. De laatste originele titel van de ontwikkelaar stamt alweer uit 2011. Momenteel werken er vierhonderd mensen bij Telltale Games en dat betekent in dit geval dat er aan vier games tegelijkertijd kan worden gewerkt. Ook wordt er in het interview gehint naar een game voor virtual reality en een bredere ondersteuning van platformen. Onlangs kondigde Telltale nog het tweede seizoen van de populaire Minecraft-serie aan; daar lees je hier alles over.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.