Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Pokémon Go Vuur- en IJsfeest van start met zeldzame Pokémon en driedubbel XP

Geschreven door
Geplaatst op13 juni 2017, 23:38 CategorieGaming

Pokémon Go spelers zullen vanaf vandaag een week lang genieten van het zogeheten Water and Ice Event. Dit houdt in dat er veel water- en ijs-Pokémon verschijnen, en dat de XP bij elk gevangen monster wordt verdriedubbeld. En soms zelfs nog meer.

Drie keer XP

Het feestje duurt vanaf vandaag tot 20 juni, over een week dus. De spelers van het spel zullen bij elke gevangen Pokémon sneller in rang stijgen, omdat de XP wordt verdrievoudigd bij elke worp. Ook zijn deze week de lucky eggs in de aanbieding voor de helft van de prijs. Voor 40 coins heb je er al een; normaal kost zo’n ei tachtig coins. Met een lucky egg kun je een half uur lang de XP nog eens verdubbelen bij elke actie waarmee je dat verdient. Dus het evolueren van een Pokémon wat normaal 500 XP oplevert, wordt 1000 XP als je zo’n ei aan zet.

Zeldzame monsters

Een aantal vrij zeldzame monsters is nu veel vaker te vangen. De vuur-Pokémon Magmar, Sneasel, Swinub en Pilowswine die overigens wellicht in de toekomst een evolutie kunnen doormaken bijvoorbeeld. En ook Growlithe, Charmander en Cyndaquil. Eeve’s zijn ook alomtegenwoordig.

De complete lijst vuur-Pokémon die je deze week extra vaak aantreft:

 • Charmander, Charmeleon, Charizard
 • Vulpix, Ninetales
 • Growlithe, Arcanine
 • Ponyta, Rapidash
 • Eevee, Flareon
 • Magmar
 • Cyndaquil, Quilava, Typhlosion
 • HoundourHoundoom
 • Slugma, Magcargo

De complete lijst ijs-Pokémon die deze week veel gezien zullen worden:

 • Seel, Dewgong
 • Shellder, Cloyster
 • Jynx
 • Lapras
 • Sneasel
 • Swinub, Piloswine
 • Delen:
Apple iPad Pro
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.