Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung Galaxy Note 8 krijgt nauwe randen’

Geschreven door
Geplaatst op6 juni 2017, 22:26 CategorieAndroid

De laatste informatie over de Samsung Galaxy Note 8 laat een phablet zien met nauwe randen, vergeleken met de Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus. De smartphone krijgt twee achtercamera’s met evenzoveel led-flitsers. Die worden verticaal op de achterkant geplaatst.

Gerucht

Dat onthult Poyoco Tech, een relatief nieuwe lekker op twitter. Er zitten alleen getekende plaatjes bij, en het is niet helemaal duidelijk hoe betrouwbaar deze informatie is. Dat zal blijken als de phablet in het najaar daadwerkelijk wordt uitgebracht door Samsung.

AKG audio

De twitteraar vermeldt dat de 3,5 oortelefooningang blijft op de Samsung Galaxy Note 8, en niet verdwijnt, zoals sommige fabrikanten inmiddels doen in navolging van Apple. De telefoon wordt uitgerust met AKG audio. AKG, een Oostenrijkse firma die handelt in kwaliteitsspeakers, heeft ook met Samsung samengewerkt om de geluidskwaliteit van de Galaxy S8 op een topniveau te brengen. Wellicht worden er ook AKG-oortelefoons bij de Galaxy Note 8 geleverd.

Bixbyknop

De verdere spes van het toestel laten een 3600 mAh batterij zien en een speciale knop voor Bixby, de virtuele assistent van Samsung. Die zou een aparte ‘textuur’ krijgen om hem te onderscheiden van de andere hardwareknoppen. De telefoon kan twee processoren krijgen: de Exynos 8890 of de Qualcomm Snapdragon 835. Dat hangt waarschijnlijk af van het land waar de phablet wordt uitgebracht.

Scherm van 6,3 inch

Het scherm wordt 6,3 inch van de linkerbovenhoek tot de rechteronderhoek, en buigt lichtjes over de zijkanten heen. Het scherm van het toestel toestel zou QHD+ resolutie bieden en een aparte schermratio van 18:5:9, net als de Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus. Smal en lang, dus.

  • Delen:
Motorola Moto Z Play
Motorola Moto Z Play
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.