Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung Galaxy Note 8 wordt eind augustus aangekondigd’

Geschreven door
Geplaatst op7 juni 2017, 17:16 CategorieAndroid

Als we de geruchten mogen geloven dan wordt de Samsung Galaxy Note 8 eind augustus aangekondigd, voor de iPhone 8-onthulling. Over het toestel wordt gezegd dat het een scherm van tenminste 6,3-inch gaat krijgen — groter dan de Samsung Galaxy S8 Plus.

Samsung Galaxy Note 8 in augustus – gerucht

Nu de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+ breed beschikbaar zijn, laait het aantal geruchten over de Samsung Galaxy Note 8 op. Geruchtenmakers die bekend zouden zijn met de plannen van Samsung, melden nu dat de Galaxy Note 8 eind augustus zal worden aangekondigd, uiteraard voor de onthulling van de iPhone 8. De Note 8 zou worden voorzien van een scherm van 6,3-inch en een smalle behuizing, net zoals de Galaxy S8 en de Galaxy S8+, maar dan met nog een aantal features die het toestel relevant maken.

Welke features er dit jaar worden toegevoegd, is helaas nog niet bekend. De Galaxy S8 is al redelijk volgeladen, en het is moeilijk te voorspellen welke functies de Note 8 gaat aanbieden die de S8 nog niet aanbiedt. Wellicht een grotere batterij? Of nog dunnere randen? Een camera die beter gezichten herkent? Dan nog zijn het features die andere toestellen al hebben, waardoor het dus nog de vraag is wát er zo bijzonder zal zijn aan de Samsung Galaxy Note 8 dit jaar. Hopelijk leren we eind augustus meer tijdens een Samsung-presentatie.

  • Delen:
Samsung Galaxy S8
Android Nougat (7.x)
Samsung Galaxy S8+
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.