Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung Galaxy Note 8 wordt op 26 augustus aangekondigd’

Geschreven door
Geplaatst op20 juni 2017, 10:44 CategorieAndroid

Bronnen die bekend zouden zijn met de plannen van melden dat de Samsung Galaxy Note 8 op 26 augustus 2017 wordt aangekondigd. Dat zou dan, op drie weken na, een jaar na de onthulling van de Samsung Galaxy Note 7 zijn.

Samsung Galaxy Note 8: onthulling op 26 augustus – gerucht

Naar verluidt zou Samsung de Samsung Galaxy Note 8 gaan presenteren in september, tijdens de IFA in Berlijn. Echter, bronnen die bekend zouden zijn met de plannen van Samsung melden nu dat die onthulling mogelijk al eerder zal plaatsvinden, namelijk op 26 augustus tijdens een evenement in New York. De aankondiging zou bijna een jaar na de onthulling van de Galaxy Note 7 gaan plaatsvinden — het scheelt net drie weken. De reden dat Samsung de aankondiging zou hebben vervroegd, is bijna wel te raden op dit moment.

Apple zou namelijk ook in september haar nieuwste iPhone gaan aankondigen. En Samsung wil niet dat de Samsung Galaxy Note 8 dezelfde spotlight in een maand deelt met de iPhone 8 (of iPhone 7s en iPhone 7s Plus). De verwachting is dat de Note 8 en de volgende iPhone een zware strijd gaan ontketenen aan het einde van het jaar, dus wil Samsung natuurlijk zo veel mogelijk aandacht voor zichzelf. Verder meldt de bron dat de Note 8 een 6,3″-scherm krijgt, evenals ondersteuning voor de S-Pen en dubbele camera’s op de achterkant.

  • Delen:
Samsung Galaxy S8
Android Nougat (7.x)
Samsung Galaxy S8+
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.