Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung Galaxy Note 8 te zien op afbeelding van accessoire’

Geschreven door
Geplaatst op30 juni 2017, 10:26 CategorieAndroid

Er is een afbeelding opgedoken waarop we mogelijk de Samsung Galaxy Note 8 te zien krijgen, in een hoesje van een accessoiremaker. Mocht de afbeelding kloppen, dan is dit de beste blik die we tot op heden kunnen werpen op het onaangekondigde apparaat.

Is dit de Samsung Galaxy Note 8?

In de afgelopen maanden hebben we een redelijke stroom aan nieuwtjes en geruchten omtrent de Samsung Galaxy Note 8 voorbij zien komen. Veel geruchten spreken elkaar natuurlijk tegen, waardoor we hier op de redactie ook niet alles meenemen. Maar zodra we een afbeelding van een accessoire zien waarop de Note 8 mogelijk staat afgebeeld, dan is dat toch opvallend. En dat is vandaag het geval: een hoesjemaker heeft een afbeelding de wereld ingestuurd waarop we de phablet mogelijk voor het eerst te zien krijgen.

Nu is dit nog maar een render en kan het zijn dat er nog wat veranderd. Maar voorlopig is dit waarschijnlijk de beste blik die we kunnen werpen op de Samsung Galaxy Note 8. Op de afbeelding is te zien dat de Note 8 een dubbele camera krijgt en dat de vingerafdrukscanner inderdaad meer naar rechts verplaatst is. Ook ziet het ernaar uit dat de camera veel beter in de achterkant geïntegreerd zit. De voorkant van het apparaat lijkt ontzettend op de voorkant die eerder al lekte. Uiteraard heeft Samsung niet gereageerd op de gelekte afbeelding.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 8
Android Nougat (7.x)
Samsung Galaxy S8+
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.