Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sega Forever: speel klassiekers van Sega op Android of iOS

Geschreven door
Geplaatst op21 juni 2017, 16:06 CategorieGaming

Sega lanceert Sega Forever: een dienst waarmee je de oude klassiekers van Sega kunt spelen op je Android- of iOS-apparaat. Hoewel Forever helemaal gratis te gebruiken is, kun je ervoor kiezen de advertenties weg te halen voor een klein bedrag.

Dit moet je weten over Sega Forever

Sega brengt zijn beste games van weleer opnieuw uit voor smartphones en tablets die op Android of iOS draaien. Op woensdag kondigt het bedrijf namelijk een nieuwe dienst aan, genaamd Sega Forever. Met die dienst krijg je dus toegang tot een collectie spellen van de Japanse uitgever, die elke twee weken wordt aangevuld met nieuwe titels. Forever is helemaal gratis te gebruiken, maar heeft wel een digitale aankoop waarmee je de advertenties weg kunt halen (die aankoop kost 1,99 dollar en dus waarschijnlijk 1,99 euro).

De oude titels krijgen wel moderne features, zoals cloud saves, ondersteuning voor bluetooth-c0ntrollers en online leaderboards (maar Sega meldt ook dat de games gewoon offline speelbaar zijn). Ten tijde van de lancering zijn er vijf games beschikbaar: Sonic the Hedgehog, Comix Zone, Altered Beast, Kid Chameleon en Phantasy Star II. Dit zijn toevallig games van de Mega Drive, maar uiteindelijk worden er ook andere consoletitels toegevoegd. Vanaf morgen kan iedereen wereldwijd aan de slag met de spellen van Sega Forever.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.