Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sony Xperia Z4 Tablet krijgt update naar Android 7.1

Geschreven door
Geplaatst op28 juni 2017, 22:53 CategorieAndroid

Een half jaar nadat Android 7.0 ‘over the air’ werd opgestuurd, is Sony Mobile nu gestart met de uitrol van Android 7.1.1 Nougat naar de Xperia Z4 Tablet. Ook een aantal oudere smartphones krijgen deze update, zoals de Xperia Z5-serie en de Xperia Z3+.

Veiligheidspatch

De nieuwe update brengt het build-nummer van 32.3.A.2.33 naar versie 32.4.A.0.160. De laatste veiligheidspatch van Google voor Android, gedateerd op 1 juni 2017 is erin verwerkt.

Er zijn nog geen downloadlinks of screenshots van de update beschikbaar. Eigenaren van de tablet zullen de update vanzelf binnen krijgen.

Veelzijdige tablet

De Xperia Z4 Tablet is een van de betere Androidtablets. Het apparaat is binnen de Android-gemeenschap een van de favorieten, vooral vanwege zijn veelzijdigheid. Ook in onze review waren wij zeer lovend over de Xperia Z4 Tablet. Dat de tablet die in februari 2015 werd aangekondigd, nog altijd updates krijgt, is voor de eigenaren een opsteker. Veel fabrikanten houden het na anderhalf jaar wel voor gezien met updates. Deze Sony-tablet werd met Android 5.0 op de markt gebracht.

Dun, waterdicht en lte

De Xperia Z4 Tablet heeft een 10,1-inch scherm met een resolutie van 2650 x 1600 pixels. Een Qualcomm Snapdragon 810-processor drijft hem aan, geholpen door 3GB ram. Het is een bijzonder dunne tablet die zeer weinig weegt. Als extra heeft  Sony hem stof- en waterdicht gemaakt. Bij de tablet werd een bluetooth-toetsenbord geleverd. Op internet kun je zowel via wifi als lte komen.

 

  • Delen:
Sony Xperia XZ Premium
Sony Xperia XZ Premium
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.