Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

South Park: Phone Destroyer verschijnt later dit jaar voor Android en iOS

Geschreven door
Geplaatst op13 juni 2017, 9:07 CategorieGaming

Game-uitgever Ubisoft heeft tijdens haar E3-presentatie aangekondigd dat South Park: Phone Destroyer later dit jaar wordt uitgebracht. Het wordt een free-to-play strategiegame die je in real-time speelt (dus niet om beurten), tegen andere spelers.

South Park: Phone Destroyer: dit moet je weten

De Frans-Canadese speluitgever Ubisoft heeft tijdens haar E3-presentatie (de E3 is een grote gamebeurs in de VS) een trailer getoond van South Park: Phone Destroyer. De game wordt gemaakt door South Park Digital Studios, die ook meewerkt aan South Park: The Fractured But Whole voor moderne spelcomputers. De mobiele game wordt een free-to-play strategische game waarin je het in real-time (dus niet om beurten) tegen andere spelers opneemt. Over digitale aankopen is momenteel helaas nog niets bekendgemaakt.

In de trailer zien we dat Eric Cartman, één van de vier hoofdrolspelers van de grofgebekte animatieserie, zijn vrienden videobelt en zegt dat iedereen moet komen voor een potje ‘cowboys tegen indianen’. Vervolgens verschijnen er verschillende klassen die je straks kunt uitkiezen, waaronder cowboys, ridders, prinsessen, duiven, agenten en nog veel meer (en het is vaak beledigend, dus weet waar je aan begint). De South Park-serie staat bekend om zijn politiek incorrecte humor, dus dit zal ongetwijfeld ook in deze videogame gaan zitten.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Reacties

  1. Milan Reemer
    17 oktober, 2017 om 18:00

    Ik wil eigenlijk wel weten wanneer precies in 2017

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.