Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Specificaties Motorola Moto Z2 uitgelekt via benchmark’

Geschreven door
Geplaatst op29 juni 2017, 15:32 CategorieAndroid

De aankondiging van de Motorola Moto Z2 laat nog even op zich wachten, maar desondanks zijn nu toch specificaties van de phablet bekend geworden. De smartphone kwam namelijk voorbij in de database van GFXbench, waar ook altijd de specificaties van de toestellen vermeld worden.

Specificaties Motorola Moto Z2

Uit de specificaties is het één en ander bekend geworden over de Moto Z2. De phablet draait uit de doos op Android 7.1 en krijgt een 5,5 inch beeldscherm mee met een schermresolutie van 2560 x 1440 pixels. Onder de motorkap wordt het apparaat voorzien van een Qualcomm Snapdragon 835 octa-core processor met een kloksnelheid van 2,4GHz en de Qualcomm Adreno 540. Het werkgeheugen is 4GB en de interne opslagruimte is 64GB. Voor de camera lijkt niet, zoals geruchten deden vermoeden, gekozen te zijn voor een dual-camera. Het lijkt om een enkele 12MP camera te gaan. De selfiecamera is 5 Megapixel. Verder is het toestel voorzien van onder meer NFC en zeer waarschijnlijk ook een vingerafdruksensor aan de voorkant.

Aankondiging Moto Z2

Alle specificaties die we tot op heden voorbij hebben zien komen, zijn wel nog gebaseerd op geruchten. Zolang Lenovo de Motorola Moto Z2 nog niet heeft aangekondigd, blijft het afwachten. Wellicht dat de smartphone op 30 juni aangekondigd gaat worden. Op die dag staat een evenement gepland. De Moto Z2 Play is al wel aangekondigd.

  • Delen:
Motorola Moto Z Play
Motorola Moto Z Play
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.