Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Stevige en zakelijke Panasonic Toughbook CF-XZ6 aangekondigd

Geschreven door
Geplaatst op27 juni 2017, 16:40 CategorieWindows

Panasonic heeft een nieuwe 2-in-1 business-rugged notebook aangekondigd: de Panasonic Toughbook CF-XZ6, die draait op Windows 10. Omdat het een 2-in-1-apparaat is, kun je de stevige en zakelijke laptop ook gebruiken zonder toetsenbord, als tablet dus.

Dit is de Panasonic Toughbook CF-XZ6

Panasonic heeft dinsdag een nieuwe Toughbook aangekondigd. De Toughbook-serie is een serie hybride tablets die ontzettend stevig gebouwd zijn en tegen heel wat stoten kunnen. Met de Panasonic Toughbook CF-XZ6 is dat niet anders. De fabrikant zegt dat dit één van de lichtste business-rugged 2-in-1-notebooks ter wereld met een afneembare tablet en een 12″-scherm is. Met een beloofde batterijduur van veertien uur, de krachtige Intel-processor van de nieuwste generatie en meerdere businesspoorten moet de tablet weten te overtuigen.

Deze nieuwste 2-in-1-detachable, de vierde in de Panasonic Toughbook-serie, heeft een 10-vinger touchscreen, een quad hd-scherm van 12-inch en een beeldverhouding van 3:2. De tablet weegt 640 gram. Samen met het toetsenbord weegt de tablet 1,18 kg. Het business-rugged design zorgt ervoor dat ook dit apparaat een laag uitvalspercentage heeft en dat het bestand is tegen valpartijen van een hoogte tot 76 cm.
De tablet heeft een eigen 4-cel batterij en kan stand alone maximaal 6,5 uur worden gebruikt.

Daarnaast heeft het keyboardgedeelte een extra hot-swappable 4-cel batterij voor maximaal veertien uur gebruik in de notebookmodus. Het apparaat heeft 8 GB geheugen en 256 GB opslagruimte. De Toughbook CF-XZ6-notebook is uitgerust met de nieuwste Intel Core i5-7300U vPro-processor van de zevende generatie en het besturingssysteem Windows 10 Professional. Het device beschikt over businesspoorten, waaronder lan, hdmi, usb-c en usb 3.0. Ook is er Bluetooth 4.1, wlan en de optie voor 4G. Het wordt standaard geleverd met een Full HD-webcam die geschikt is voor Windows Hello en een acht megapixel-camera aan de achterzijde.

Prijs en beschikbaarheid

De Panasonic Toughbook CF-XZ6 heeft standaard drie jaar garantie en is verkrijgbaar vanaf juli 2017. De adviesprijs bedraagt 2.081 euro (exclusief btw). Accessoires zijn onder andere een Active Pen, een 4-cel batterij voor het keyboardgedeelte, een antireflectielaag en een privacyfilter voor het scherm.

  • Delen:
Apple iPad Pro 12.9 (2017)
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.