Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Tweede seizoen van Minecraft Story Mode zal in juli van start gaan

Geschreven door
Geplaatst op8 juni 2017, 9:14 CategorieGaming

Spelontwikkelaar en -uitgever Telltale Games heeft bekendgemaakt dat het tweede seizoen van Minecraft Story Mode in juli van start gaat. De game staat ook gepland voor mobiele apparaten, die rond 11 juli zullen worden gelanceerd.

Minecraft Story Mode Season 2

Minecraft Story Mode, één van de meest populaire games van spelontwikkelaar en -uitgever Telltale Games, krijgt een tweede seizoen, heeft het bedrijf deze week laten weten. De game staat gepland voor een release in juli en zal rond de elfde van de maand verschijnen voor mobiele apparaten (soms zit er een dag vertraging in de release). Het verhaal gaat verder waar het eerste seizoen, inclusief zijn extra afleveringen, is geëindigd en vertelt hoe het nu gaat met Jesse en zijn vrienden, die, spoiler, net de Wither Storm hebben verslagen.

Het gaat goed met de bende. Totdat er een nieuw probleem aanklopt, natuurlijk. Dit keer heeft hoofdpersoon Jesse last van een pantserhandschoen die niet meer van zijn of haar hand af komt, waardoor er een mysterieuze onderwatertempel moet worden bezocht om het probleem op te lossen. Patton Oswalt, Catherine Taber, Ashley Johnson en Scott Porter keren allemaal terug voor dit verhaal. Minecraft-spelers of YouTubers, zoals Stampy Cat en stacyplays, krijgen ook een rolletje. Er komen (tenminste) vijf nieuwe afleveringen aan.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.