Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Twitter rolt automatische avondmodus uit naar bèta-versie van Android-app

Geschreven door
Geplaatst op20 juni 2017, 9:39 CategorieApplicaties

Twitter heeft laten weten dat de bèta van de Android-app is voorzien van een update die de automatische avondmodus toevoegt. Doe je mee met die bèta, dan zal de avondmodus automatisch geactiveerd en gedeactiveerd worden.

Automatische avondmodus van Twitter

Twitter test al enkele maanden de automatische avondmodus. Deze modus zal de kleuren in de avond automatisch donkerder maken, zodat je ogen in de avond worden gespaard en beter tot rust kunnen komen. In de ochtend worden de kleuren teruggezet naar de kleuren die je gewend bent. Mocht je meedoen met de officiële Android-bèta, dan is het goed om te weten dat je deze feature nu ook kunt testen, voordat die wordt uitgerold naar iedereen. Je moet de functie nog wel even activeren in de navigatielade, maar dat is ook het werk niet.

Wanneer je de modus activeert, dan zal de applicatie direct vragen of je de avondmodus automatisch wil activeren en deactiveren. Uiteraard kun je op elk moment besluiten om de automatische stand uit te zetten wanneer die niet bevalt of wanneer je vindt dat Twitter er gewoonweg beter uitziet met die donkere kleuren. Wanneer de avondmodus naar de stabiele versie wordt uitgerold is helaas niet bekendgemaakt. De verwachting is dat dit volgende week gebeurt wanneer alles goed gaat. Of dat ook echt het geval is, moeten we dus nog afwachten.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.