Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Twitter rolt update met avondmodus voor stabiele Android-app uit

Geschreven door
Geplaatst op27 juni 2017, 10:00 CategorieApplicaties

Twitter heeft een update uitgebracht voor zijn Android-applicatie. De update brengt de langverwachte avondmodus met zich mee. Je kunt instellen dat deze avondmodus automatisch wordt geactiveerd na een bepaalde tijd en ook weer uitgaat in de ochtend.

Download de update voor Twitter

Nadat de functie eerder deze maand in bèta werd gelanceerd, is de automatische avondmodus nu ook beschikbaar voor de stabiele Android-app van Twitter. Wanneer je de update hebt gedownload en de functie hebt geactiveerd, dan kun je instellen dat de app de modus activeert zodra de zon ondergaat. Ook kan de modus automatisch worden uitgeschakeld zodra de zon opkomt. Het donkere thema wordt wel uitgezet. De eerste keer wanneer je de avondmodus wil gebruiken, zal de app vragen of je de modus automatisch wil inschakelen.

De app vraagt dan of je de modus wil activeren wanneer de zon ondergaat. Door simpelweg op ja te tappen, wordt die geactiveerd. Wanneer je daarna nog eens op de optie tapt, dan zal de modus uitgeschakeld worden en kun je overgaan op handmatige bediening. Dit is niet de enige verandering die Twitter onlangs heeft doorgevoerd. Eerder deze maand werd al een update beschikbaar gesteld die het design van de apps en de website aanpaste. Het teamdesign heeft gekozen voor veel ronde elementen, zoals ronde foto’s en ovale knoppen.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.