Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Update voert veranderingen door aan navigatiebalk van Galaxy S8 en S8+

Geschreven door
Geplaatst op15 juni 2017, 12:44 CategorieAndroid

Samsung heeft een update uitgebracht voor de Samsung Galaxy S8 en S8+, die onder meer verandering doorvoert aan de navigatiebalk. Ook brengt deze update de nieuwste beveiligingsupdate naar de twee vlaggenschepen van Samsung.

Samsung Galaxy S8 en de navigatiebalk

Samsung heeft een software-update uitgebracht voor de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+. De update is nog geen 500 MB groot, maar het zal dus mogelijk wel even een moment in beslag nemen om het volledige bestand te downloaden. Wanneer je de extra software hebt binnengehaald, dan krijg je de beschikking over de nieuwste beveiligingsupdate van Google, die is uitgebreid door Samsung. De update voegt beveiligingen toe die Google heeft ontwikkeld en brengt ook specifieke aanpassingen met zich mee die zijn bedoeld voor de Galaxy S8.

Qua aanpassingen voor de navigatiebalk hebben we goed en slecht nieuws. Het goede nieuws is dat er een extra punt is toegevoegd aan de linkerkant, waarmee de balk weg te halen is. Ook kun je, in combinatie met sommige apps en het systeem, de navigatiebalk op één plek vastzetten. Helaas is het niet meer mogelijk een volledig zwarte achtergrond in te stellen. Ook is de RGB-schaal verdwenen. Je kunt de achtergrondkleur nog steeds aanpassen, maar dus niet meer instellen in de kleur die je het liefste zou willen zien, helaas.

Lees ook onze recensie over de Samsung Galaxy S8.

  • Delen:
Samsung Galaxy S8
Android Nougat (7.x)
Samsung Galaxy S8+
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.