Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Vanuit Allo kun je nu direct een gesprek in videobelapp Duo starten

Geschreven door
Geplaatst op20 juni 2017, 9:19 CategorieApplicaties

Google heeft laten weten dat je voortaan direct vanuit berichtendienst Allo een gesprek in de videobelapplicatie Duo kunt beginnen. Als je de update hebt gedownload, dan tref je die optie voortaan aan de rechterkant, bovenin, aan.

Duo direct te benaderen vanuit Allo

Vanaf vandaag kun je een nieuwe versie van Allo downloaden die een handige feature toevoegt aan de berichtendienst. Wanneer je de update binnenhaalt, dan is het namelijk mogelijk dat je direct vanuit die dienst een videogesprek kun starten in Duo, de videobelapplicatie van Google. Over de integratie tussen beide applicaties is al veel gezegd en gespeculeerd, maar nu is die er dus eindelijk. Daardoor moet communiceren met je vrienden een stuk gemakkelijker worden, mits ze natuurlijk beide apps ook gebruiken.

De nieuwe mogelijkheid zit gelukkig niet verstopt in de app. Je treft voortaan een icoontje aan de rechterkant bovenin aan waar je het videogesprek direct mee kunt initiëren. Mocht iemand anders wel Allo, maar niet Duo hebben, dan krijg die de vraag of die Duo wil installeren op het moment dat ‘ie wordt gebeld. Hoewel er al voor langere tijd naar deze feature wordt gevraagd, is het helaas nog steeds niet zo dat je kunt sms’en met de berichtendienst. En dat is echt iets waar een grote groep gebruikers op aan het wachten is…

De links naar de apps staan hieronder. Mocht je ze liever via APK Mirror downloaden, klik dan hier voor Allo en hier voor Duo.

  • Google Allo
  • Google Duo
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.