Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De volgende iPhone kan draadloos worden opgeladen, aldus leverancier

Geschreven door
Geplaatst op15 juni 2017, 9:23 CategorieiPhone

Een leverancier die onderdelen levert voor de volgende iPhone, zegt dat dit model draadloos kan worden opgeladen. De CEO van het bedrijf waar Apple zaken mee doet laat ook meteen weten dat het volgende model waterdicht zal zijn.

Volgende iPhone draadloos op te laden en waterdicht

Sommige Android-smartphones zijn al draadloos op te laden, maar de iPhone is dat nog altijd niet. Daar kan binnenkort verandering in komen. Wistron is een fabrikant uit India waar Apple sinds kort zaken mee doet om de kosten te drukken en voet aan wal te krijgen in India. De CEO van dat bedrijf, Robert Hwang, laat nu weten dat de volgende iPhone dus zonder kabel kan worden opgeladen en waterdicht zal zijn. Hwang gaf deze features vrij als voorbeeld van elementen die het fabricageproces tegenwoordig lastiger maken dan voorheen.

Wistron is al verantwoordelijk voor de iPhone SE, maar dat toestel heeft deze features niet — dus is het onwaarschijnlijk dat de beste man daar aan refereert. De SE is waterafstotend, maar niet geheel waterdicht. Dit is overigens niet de eerste keer dat dergelijk nieuws de media bereikt. Eerder liet de gerespecteerde analist Ming-Chi Kuo al weten dat de volgende iPhone draadloos zou kunnen worden opgeladen. Ook laten verschillende afbeeldingen, schema’s en foto’s van panelen, zien dat Apple aan dergelijke features werkt voor haar smartphones.

  • Delen:
Apple iPhone X
iOS
Apple iPhone 8 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.