Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Wacom en Microsoft presenteren nieuwe, slimme Windows Ink-pen

Geschreven door
Geplaatst op1 juni 2017, 10:33 CategorieAccessoires

Wacom en Microsoft hebben samengewerkt aan een nieuwe stylus voor Windows Ink. Daarnaast kondigt Wacom een stylus voor iOS aan. Beide stylussen zijn vanaf deze maand verkrijgbaar in de Verenigde Staten; over een Nederlandse release is nog niets bekend.

Windows Ink-pen van Wacom

Wacom kondigt vandaag de Bamboo Ink aan: een nieuwe, slimme stylus voor Windows Ink Workspace. Deze pen maakt het mogelijk om notities of schetsen op te slaan en documenten te markeren binnen Ink en andere Windows 10-platformen. Bamboo Ink biedt gebruikers drie verschillende punten en een ergonomisch design aan. De stylus is geoptimaliseerd voor Windows Ink en werkt op vele verschillende stylus-geschikte apparaten. De stylus is ook gekoppeld aan een stylus-geschikte app zoals Sticky Notes of Bamboo Paper. Hierdoor kunnen notities of tekeningen in de Bamboo Paper app gesynchroniseerd worden met apparaten met Wacoms Inkspace.

De Bamboo Ink is vanaf 1 juni 2017 beschikbaar in de VS voor 79.90 euro.

Ook een stylus voor iOS

Daarnaast kondigt Wacom vandaag de Bamboo Sketch aan. Een nieuwe slimme stylus voor iOS-apparaten. Deze stylus is bedoeld voor consumenten die hun ideeën willen visualiseren op een iPad. Met de stylus kunnen gebruikers op hun iOS-apparaat tekenen zoals zij dat met pen en papier gewend zijn. De nieuwe stylus biedt een batterij aan die het tot zestien uur volhoudt. De Bamboo Sketch zal vanaf juni online en in geselecteerde winkels verkrijgbaar zijn voor 89.90 euro.

  • Delen:
Microsoft Surface Book
Microsoft Surface Book
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.